Valykite, prižiūrėkite ir SUTEPKITE dviračius

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 6819

Naudodami LIQUI MOLY BIKE gaminius važinėkite daug smagiau ir sutaupysite rečiau keisdami susidėvėjusias dalis: nuoseklus gerai prižiūrimo dviračio ir elektrinio dviračio vadovas.

LIQUI MOLY turi daugiau nei 65 metų patirtį automobilių tepimo sistemos srityje. Ulme įsikūrusi tradicinė įmonė jau kurį laiką šias žinias perduoda visimos dviratėms transporto priemonėms – tiek su varikliais, tiek be jų.
Ypač esant gražiam orui, didėja noras patirti gamtą ant dviejų ratų. Tačiau prieš lipdami ant dviračio įsitikinkite, kad viskas veikia patikimai. Norėdami užtikrinti, kad jūsų dviratis visada būtų geriausios formos, kai jums jo reikia, turite jį tinkamai prižiūrėti. Patarsime, kaip paruošti savo dviratį naujam dviračių sezonui su universaliu LIQUI MOLY asortimentu.

3 - tepimas

Galiausiai nuriebalintą dviračio grandinę reikia dar kartą sutepti, kad būtų išvengta susidėvėjimo, korozijos ir trinties, taip pat užtikrinti sklandų grandinės eigą. Tai priklauso nuo to, kam dviratis naudojamas, ir nuo asmeninių pageidavimų, kurį tepalą geriausia naudoti:

  • Dviračių grandinių alyva Wet Lube puikiai paskirsto drėgmę ir atstumia vandenį, todėl ypač tinka šlapiai ar drėgnai aplinkai.
  • Kita vertus, dviračių grandinių alyva Dry Lube geriausiai tinka naudoti sausomis, dulkėtomis sąlygomis.
  • Universalus dviračių grandinės purškiklis užtikrina ilgalaikį tepimą tiek šlapiomis ir nešvariomis, tiek sausomis ir dulkėtomis sąlygomis.
  • Bike Ceramic Chain Spray, kaip specialus tepalas, ypač gerai sumažina trintį ir susidėvėjimą dėl savo aukštos kokybės keraminių priedų. Jis apsaugo grandinę tiek šlapiomis ir purvinomis, tiek sausomis ir dulkėtomis sąlygomis.

Po valymo taip pat reikia sutepti kitas judančias dalis. Kaip universalus tepalas ir priežiūros produktas, Bike LM 40 Multi-functional Spray siūlo išskirtinę apsaugą nuo korozijos. Jis išstumia vandenį, paverčia surūdijusias dalis vėl judančias, ištirpina nešvarumus ir puikiai sutepa. Dėl puikių šliaužimo savybių jis prasiskverbia net į siauriausias erdves ir patikimai pašalina girgždėjimą.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį