VALYKITE, prižiūrėkite ir sutepkite dviračius

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 2213

Naudodami LIQUI MOLY BIKE gaminius važinėkite daug smagiau ir sutaupysite rečiau keisdami susidėvėjusias dalis: nuoseklus gerai prižiūrimo dviračio ir elektrinio dviračio vadovas.

LIQUI MOLY turi daugiau nei 65 metų patirtį automobilių tepimo sistemos srityje. Ulme įsikūrusi tradicinė įmonė jau kurį laiką šias žinias perduoda visimos dviratėms transporto priemonėms – tiek su varikliais, tiek be jų.
Ypač esant gražiam orui, didėja noras patirti gamtą ant dviejų ratų. Tačiau prieš lipdami ant dviračio įsitikinkite, kad viskas veikia patikimai. Norėdami užtikrinti, kad jūsų dviratis visada būtų geriausios formos, kai jums jo reikia, turite jį tinkamai prižiūrėti. Patarsime, kaip paruošti savo dviratį naujam dviračių sezonui su universaliu LIQUI MOLY asortimentu.

1 - valymas

Didelius nešvarumus ir dulkes pašalinkite naudodami labai efektyvų ir biologiškai skaidų dviračių valiklį (Bike Cleaner). Tiesiog apipurkškite dviratį valikliu, o po kelių minučių kruopščiai nuplaukite vandeniu. Dviračių valiklis pašalina purvą, nešvarumus, dulkes ir lapus nepalikdamas jokių likučių. Kruopščiai nusausinkite dviratį švaria šluoste ir nuriebalinkite diskinius stabdžius bei dviračio grandinę dviračio stabdžių ir grandinių valikliu (Bike Brake and Chain Cleaner). Veiksmingas tirpiklių derinys greitai ir lengvai nuvalo riebius ir riebius nešvarumus.

Dviračių valymo priemonės

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį