LIQUI MOLY pristato optimizuotą dviračių produktų liniją

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 7115

Vokietijos tepalų specialisto Liqui Moly išbandytų ir patikrintų dviračių priežiūros produktų asortimentas - naujas požiūris ir tendencijos.

LIQUI MOLY turi daugiau nei 65 metų patirtį automobilių tepimo sistemos srityje. Ulme įsikūrusi tradicinė įmonė jau kurį laiką šias žinias perduoda visimos dviratėms transporto priemonėms – tiek su varikliais, tiek be jų. Priežiūros serija BIKE ne tik įgauna naują išvaizdą, bet ir siūlo patikimumą, pagrystą produktų naujovėmis, visų tipų dviračiams.

Paskaičiuota, kad visame pasaulyje naudojama apie milijardas dviračių. Nesvarbu, ar e-dviratis, žvyro dviratis, miesto dviratis, BMX, klasikinis lenktyninis dviratis ar kalnų dviratis: jie visi turėtų teikti malonumą ir tarnauti kuo ilgiau. Būtent čia dabar atsiranda dešimt LIQUI MOLY BIKE produktų: „Patikimi pagalbininkai, užtikrinantys, kad kiekvienas dviratis veiktų nepriekaištingai ir išlaikytų savo vertę. Kaip ir mūsų variklinės alyvos, priedai ir priežiūros produktai“, – sako LIQUI MOLY generalinis direktorius Günteris Hiermaieris.

Dabar jie atrodo dar geriau: naujas dizainas yra daug patrauklesnis ir modernesnis bei apima visą produktų grupę. Atnaujintas dizainas prieš kelis mėnesius jau buvo pritaikytas greitos dažų priežiūros BIKE Detailer ir naujai sukurto BIKE keraminės grandinės purškimo priemonėms ir buvo labai palankiai įvertinta vartotojų. Šio gaminio pavadinimas pasako viską: keraminiai aukštos kokybės priedai puikiai apsaugo nuo trinties ir susidėvėjimo ypač įtemptas dviračių ir elektrinių dviračių grandines. Specialus tepalas demonstruoja puikias šliaužimo savybes iškart po apdorojimo – bet kokiomis oro sąlygomis. Dėl didžiulio sukibimo atskyrimas sumažinamas iki minimumo. Keraminės grandinės purškiklis puikiai apsaugo metalinius komponentus nuo korozijos ir nepažeidžia plastikų, dažų ir metalų. Atverčiama purškimo galvutė leidžia tiksliai ir lengvai purkšti.

„Neatsitiktinai, pavyzdžiui, Oliveris Widmannas (dabartinis Vokietijos kalnų dviračių čempionas ir daugkartinis vicečempionas bei jaunių pasaulio čempionas „Trials“ disciplinoje) pasitiki mūsų gaminiais“, – priduria Günteris Hiermaieris. Bendradarbiavimas su pirmaujančia dviračių komponentų gamintoja MAGURA, kuris vyksta nuo 2017 metų, taip pat pabrėžia kokybės standartą. Be to, tarptautiniu mastu pripažintas profesionalus kalnų dviratininkas Eliottas Lapotre iš Prancūzijos taip pat pasitiki LIQUI MOLY BIKE gaminiais. „Tobulas dviračių valymas, priežiūra ir tepimas dabar yra mūsų DNR dalis. Dviračių pramonė vystosi labai greitai ir teigiamai. Mūsų kompetencijos poreikis nuolat auga. Štai kodėl mes ir toliau sieksime optimizuoti šią produktų liniją ateityje.

To pavyzdžiai yra „Wet Lube“ ir „Dry Lube“. Abi grandinės alyvos netrukus pasirodys rinkoje su dar geresne formule. Be to, brošiūrų kalbos bus išplėstos visuose produktuose, kad būtų galima trumpai pateikti dar daugiau informacijos, taip pat ir tarptautiniu mastu.

„Visame pasaulyje – taip pat ir mūsų kompanijoje – yra aistringų dviračių sporto gerbėjų. Nesvarbu, ar tai būtų greita priežiūra, ar išsamesnis pasiruošimas kitoms kelionėms: tikime, kad sukūrėme produktų liniją, kuri apima labai platų pritaikymo sritį ir tiesiog suteiks daugiau pasitenkinimo ir malonumo dviračiu tiek specializuotiems mažmenininkams, tiek galutiniams vartotojams“, – sako generalinis direktorius Günteris Hiermaie.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį