Šią žiemą neįstrigtumėte šaltyje ir tamsoje dėl išsikrovusio akumuliatoriaus

Paskelbta: person Paskelbė: Ctek,TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 10929

Nukritus temperatūrai, reikia imtis skubių veiksmų ir užtikrinti, kad automobilio akumuliatorius būtų pilnai įkrautas.

Danguje pasirodžius pirmosioms snaigėms ir nukritus temperatūrai, reikia imtis skubių veiksmų ir užtikrinti, kad automobilio akumuliatorius būtų pilnai įkrautas, kad šią žiemą neįstrigtumėte šaltyje ir tamsoje dėl išsikrovusio akumuliatoriaus.

Akumuliatoriaus gedimas yra vienintelė didžiausia gedimų šaltesniais mėnesiais priežastis, o CTEK apskaičiavo, kad net 25 % transporto priemonių sėdi su tiksinčia bomba – akumuliatorių baterija, kuri gali sugesti atėjus šaltam orui, todėl vairuotojams kyla rimta rizika. gedimo.

Vasaros karštis galėjo apkrauti jūsų akumuliatorių jums to net nežinant, tačiau tai gali paaiškėti tik tada, kai neprasidės šaltesnis oras, kai jums reikės daug daugiau energijos, kad užvestumėte automobilį. Be to, nuolatinis šildomų ekranų ir sėdynių, šildytuvų ir priekinių žibintų naudojimas bei trumpesnės kelionės žiemos metu labai apkrauna akumuliatorių. Taigi, jei pradėsite kelionę su nepakankamai įkrauta baterija, jūsų gedimo tikimybė yra dar didesnė.

Ir kadangi akumuliatoriaus našumas gali sumažėti 35 %, kai temperatūra nukrenta iki nulio, o nukristi net 50 %, jei temperatūra dar labiau atvės, todėl žiemos mėnesiais būtinas reguliarus įkrovimas naudojant patikimą ir efektyvų akumuliatoriaus įkroviklį.

CTEK rekomenduoja reguliariai naudoti išmanųjį akumuliatoriaus įkroviklį, pvz., CT5 TIME TO GO, kuris užtikrins, kad jūsų automobilio akumuliatorius būtų visiškai įkrautas, kondicionuotas ir paruoštas važiuoti atėjus šaltam orui.

CT5 TIME TO GO turi automatinį įmontuotą temperatūros reguliatorių, todėl puikiai tinka krauti žiemą, o naudoti taip paprasta – tiesiog prijunkite, įjunkite ir pasirinkite „įprastą“ 12 V arba AGM akumuliatoriaus režimą. tada palikite visa kita. Įkroviklis turi patogų laikmačio ekraną, rodantį, kiek laiko turi praeiti, kol akumuliatorius bus visiškai įkrautas, ir netgi praneša, kada akumuliatoriaus įkrovos užtenka, kad būtų galima saugiai užvesti automobilį.

Kas atsitiks, jei atsidursite šaltyje, atokiau nuo maitinimo šaltinio, o akumuliatorius išsikrovęs?

Šioms avarinėms situacijoms ir papildomai ramybei CTEK sukūrė CS FREE – nešiojamąjį akumuliatoriaus įkroviklį „4 viename“, priežiūros įrenginį, prisitaikantį stiprintuvą ir aukštųjų technologijų nešiojamąjį maitinimo bloką, kurį galėsite pasiimti su savimi į kelionę.

CS FREE naudoja revoliucinę adaptyvaus pastiprinimo technologiją, kuri švelniai įkrauna išsikrovusią bateriją, kad galėtumėte pradėti veikti maždaug per 15 minučių. Tai visiškai saugu transporto priemonės elektronikai, kitaip nei dauguma stiprintuvų ar paleidiklių, dėl kurių gali smarkiai padidėti įtampa, dėl kurios gali susprogdinti brangius ECU (elektroninius valdymo blokus) jūsų transporto priemonėje.

CS FREE taip pat turi USB-A ir USB-B prievadus, skirtus mobiliajam telefonui, kompiuteriui, planšetiniam kompiuteriui ir kitiems įrenginiams įkrauti, be to, jis gali būti naudojamas kaip išmanusis priežiūros įrenginys, kad jūsų baterija būtų kuo geresnė, kai grįšite namo.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį