Castrol produktų pavadinimų, numerių ir pakuotės pakeitimai

Paskelbta: person Paskelbė: Kaha, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 13976

Tepalų milžinė "Castrol" apie savo naują prekės ženklo identitetą Europoje paskelbė 2023 m. rugsėjį. Atnaujinus prekės ženklą, pasikeis logotipas, grafinis identitetas, produktų pavadinimai ir numeriai, taip pat pakuotė. Pokyčiai neįvyksta per naktį, todėl naujos ir senesnės pakuotės dar kurį laiką bus laikomos lentynoje.

Supaprastintas Castrol gaminių asortimentas

Vienas iš svarbiausių prekės ženklo atnaujinimo elementų yra "Castrol" produktų šeimų pavadinimų išaiškinimas. Praktiškai tai reiškia, kad pasikeis šių produktų pavadinimai ir produktų numeriai:

  • Castrol MAGNATEC STOP-START produktai tampa "Castrol MAGNATEC" produktais
  • Castrol MAGNATEC Diesel gaminiai tampa "Castrol MAGNATEC" produktais
  • Castrol EDGE Supercar gaminiai tampa "Castrol EDGE" produktais
  • Castrol GTX Ultraclean produktai tampa "Castrol GTX" produktais

Nauja, išmanesnė pakuotė

2023 m. liepą "Castrol" taip pat pradėjo gaminti naujas produktų pakuotes. Naujoji, išmanesnė pakuotė sukurta siekiant pagerinti logistikos efektyvumą, kad ant vieno padėklo tilptų daugiau produktų, taip sumažinant transportavimo anglies pėdsaką. Be to, naujojoje pakuotėje panaudota mažiau pakavimo medžiagų: pavyzdžiui, atnaujintoje penkių litrų pakuotėje yra 20 proc. mažiau plastiko. Tai reiškia, kad Europoje per metus plastiko suvartojama apie 1000 tonų mažiau. Naujoji pakuotė pirmiausia bus taikoma 0.5,1, 4, 5 litrų pakuotei (EDGE, MAGNATEC ir GTX). Kitų "Castrol" gaminių atnaujinimas prasidės 2024  m. pradžioje. Be fizinių pakuočių savybių, keičiasi ir produktų etiketės ant jų. Taip siekiama paaiškinti etiketes, kad klientai galėtų greičiau rasti reikiamą informaciją, pvz., variklio tipo nuorodas ir klampumo informaciją.

Žymės Castrol

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį