Patikima apsauga su Cera Tec

Paskelbta: person Paskelbė: Liqui Moly comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 22308

Kas yra Cera Tec ir kaip jį naudoti?

Cera Tec yra suspensija, pagrįsta mikrokeraminiu kietu tepalu ir cheminėmis veikliosiomis medžiagomis pasirinktose bazinėse alyvose. Štai keli jo naudojimo pavyzdžiai:

  • Tiesioginis variklio arba transmisijos alyvos (šaltos arba šiltos) papildymas
  • Keičiant alyvą
  • Kitu atveju iki kito alyvos keitimo turi likti mažiausiai 5000 km, kad Cera Tec galėtų išnaudoti visą savo efektyvumą
  • 300 ml pakanka iki 5 l variklio alyvos
  • Optimali dozė yra maždaug. 6% viso alyvos pripildymo kiekio
  • Laikykitės alyvos keitimo intervalų pagal automobilio techninės priežiūros dokumentus

Dešimt Cera Tec savybių:

  • Sumažina trintį ir taip apsaugo variklį ir transmisiją nuo nusidėvėjimo.
  • Užkertamas kelias brangiems remontams ir pailgėja agregatų tarnavimo laikas.
  • Mechaniškai ir termiškai labai stabilus. Užtikrina puikų tepimą net ir pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis. Tai padidina variklio sklandų veikimą.
  • Tai taupo energiją, sumažina degalų sąnaudas, taigi ir teršalų išmetimą.
  • Cera Tec tiesiogiai reaguoja su metaliniu paviršiumi ir apsaugo jūsų variklį iki 50 000 kilometrų.
  • Jis yra savaime besimaišantis ir suderinamas su visomis parduodamomis variklinėmis alyvomis.
  • Cera Tec išbandytas su turbokompresoriais, katalizatoriais arba kietųjų dalelių filtrais.
  • Idealiai tinka alyva tepamoms pavarų dėžėms, siurbliams ir kompresoriams.
  • Naujose transporto priemonėse Cera Tec palaiko variklio įvažiavimą ir apsaugo nuo per didelio susidėvėjimo.
  • Kadangi dalelių dydis < 0,5 mikrometro, jis yra visiškai filtruojamas.

Įrodytas efektyvumas

LIQUI MOLY produktai reiškia patikimumą, efektyvumą ir geriausią kokybės – kainos pasiūlymą, kurį nepriklausomas, žinomas institutas turėjo išbandyti tikrąja to žodžio prasme, išbandydamas variklio alyvos priedą Cera Tec: Automobil-Prüftechnik-Landau GmbH (APL).

Tai buvo patikrinta

APL ekspertai nustatė santykinę tepimo alyvų apkrovą. Tarp krumpliaračių dantų šonų vienu metu vyksta riedėjimas ir slydimas. Dėl nepalankių eksploatavimo sąlygų gali sugesti tepimo plėvelė tarp danties šonų. Tai sukelia trumpalaikį vietinį suvirinimą ir šonų lūžimą, vadinamąjį užspaudimą, dėl kurio pažeidžiamas lygus danties šonų paviršius. Galimos pasekmės: prastesnis važiavimo sklandumas ir tolygus pavarų gedimas.

Egzamino procedūra

Transporto priemonės bandymo stende į bandomąją alyvą buvo pridėta 6 % Cera Tec. Su kiekviena bandymo seka ant jautrių transmisijos pavarų buvo padidinta apkrova ir galios lygis. Eksperimento tikslas – pasiekti žalos jėgos lygį. Ši stadija pasiekiama, kai visų krumpliaračių dantų pažeidimų suma yra didesnė nei 20 milimetrų. Tada testas baigtas. Etaloninė alyva pasiekė 4 pažeidimo jėgos lygį, alyva su Cera Tec pasiekė net iki 9 lygio, taigi daugiau nei dvigubai. "Cera Tec žymiai padidina galios rezervą, o tai patvirtina smulkių keramikos dalelių teikiamą apsaugą nuo nusidėvėjimo“, – apibendrindamas rezultatą sako testą prižiūrėjęs Peteris Kunzas. Pirminis Kunzo skepticizmas buvo nugalėtas: "Po bandymų buvau priblokštas. Produktas padarė viską, bet tikrai viską geriau." Vien prašymas skirti APL ekspertizę buvo neįprastas. „LIQUI MOLY yra pirmoji įmonė iš popardavimo rinkos, kuri sutiko atlikti savanoriškus bandymus“, – sako Kunzas. Jis atsakingas už tepalų ir degalų testavimą.

APL

Įkurta 1989 m., APL yra neutrali, nepriklausoma tarptautinio žinomumo plėtros paslaugų teikėja, dirbanti visame pasaulyje klientams iš automobilių, naftos ir priedų pramonės. Įmonė specializuojasi variklių ir jėgos pavarų bei jų eksploatacinių skysčių mechanikoje. Daugiau nei 145 darbuotojai naudoja naujausias matavimo technologijas beveik 700 modernių variklių ir komponentų bandymų stenduose.

Rezultatas

Cera Tec sumažina trintį, taigi ir susidėvėjimą. Tai savo ruožtu naudinga varikliui, kuris patiria mažiau apkrovų. Dėl to gali sumažėti remontas ir pailgėti tarnavimo laikas.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį