Žalia alyva papildomai apsaugai

Paskelbta: person Paskelbė: LM, TS comment Komentarų: 0 Peržiūrų: 5607

Ši alyva ne tik suteikia išskirtinę apsaugą nuo nusidėvėjimo, bet ir išsiskiria iš įprastų alyvų savo žalia spalva.

Vokietijos įmonė LIQUI MOLY pristato išplėstą Molygen variklinių alyvų seriją.

Ši alyva ne tik suteikia išskirtinę apsaugą nuo nusidėvėjimo, bet ir išsiskiria iš įprastų alyvų savo žalia spalva.

Molygen alyvose yra daug aukštųjų technologijų, nes jos suteikia labai ypatingą apsaugą nuo nusidėvėjimo, kurios pagrindas yra volframas. Palyginti su įprastomis alyvomis, tai sumažina variklio trintį iki 15 proc., o susidėvėjimą – iki 30 proc. Tai ypač svarbu miesto eismui, kuriame yra daug start-stop fazių. Štai čia pasiteisina papildoma „Molygen“ apsauga. Ši apsauga padidina variklio tarnavimo laiką ir sumažina gedimų bei remonto riziką. Ši apsauga nuo nusidėvėjimo taip pat užtikrina būdingą žalią alyvos spalvą.

Be to, LIQUI MOLY turi platų alyvos priedų asortimentą. Su priedais daug problemų galima išspręsti greitai, paprastai ir pigiai.

Apie LIQUI MOLY

Turėdama apie 4000 prekių, LIQUI MOLY visame pasaulyje siūlo, labai platų automobiliams skirtų cheminių medžiagų asortimentą: variklinės alyvos ir priedai, tepalai ir pastos, purškalai ir automobilių priežiūros priemonės, klijai ir sandarikliai. Įkurta 1957 m., LIQUI MOLY kuria ir gamina išskirtinai Vokietijoje. Vokietijoje LIQUI MOLY yra neabejotinas priedų rinkos lyderis ir ne kartą buvo išrinktas geriausiu alyvos prekės ženklu.

Komentarai

Komentarų nėra!

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus paskelbtas. Privalomi laukai yra pažymėti*
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis Sausis Vasaris Kovas Balandis Gegužė Birželis Liepa Rugpjūtis Rugsėjis Spalis Lapkritis Gruodis
To top

Naujos paskyros registravimas

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba atstatyti slaptažodį